EBD Group is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa

7 am 8 am (60 mins)

Main agenda

Registration Opens and Continental Breakfast

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Foyer

8 am 8:55 am (55 mins)

Main agenda

State of the Medtech Industry

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin I

The healthcare ecosystem is rapidly evolving, transforming the medtech industry along with it. Seasoned industry leaders will provide an overview of the new partnership models in working across the medtech, tech and biopharma sectors, financing opportunities, and an overview of the regulatory landscape.


  • Moderator Joe Hage - CEO and Founder, Medical Marcom
  • Speaker Wade Ackerman - Partner, Covington & Burling LLP
  • Speaker Vicki Anastasi - VP and Global Head, Medical Device and Diagnostics Research, ICON
  • Speaker Andrew Fish - Chief Strategy Officer, AdvaMed, Executive Director, AdvaMedDx - ‎AdvaMed
  • Speaker Bill Murray - President and CEO, MDIC

9 am 9:30 am (30 mins)

Main agenda

Networking Break

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Foyer

Network with fellow Digital Medicine Showcase and Medtech Showcase attendees in the Cyril Magnin Foyer. Discover the latest in innovative tools and products in the exhibits area.

9:30 am 12 pm (150 mins)

Main agenda

Company Presentations

Parc 55 San Francisco, Level 4, Fillmore

View the company presentation schedule here

12 pm 1 pm (60 mins)

Main agenda

Networking Lunch

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Foyer


1 pm 2 pm (60 mins)

Main agenda

Company Presentations

Parc 55 San Francisco, Level 4, Fillmore

View the company presentation schedule here

2 pm 2:15 pm (15 mins)

Main agenda

Networking Break

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Foyer

Network with fellow Digital Medicine Showcase and Medtech Showcase attendees in the Cyril Magnin Foyer. Discover the latest in innovative tools and products in the exhibits area.

2:15 pm 4 pm (105 mins)

Main agenda

Company Presentations

Parc 55 San Francisco, Level 4, Fillmore

View the company presentation schedule here

4 pm 4:55 pm (55 mins)

Main agenda

Balancing act for investors, executive management, and board members

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin I

Today’s Medtech CEOs face challenges and commercial pressure to increase speed to market and provide improved outcomes. How do management teams, including board members and investors, work together to address challenges like cash flow management, portfolio rationalization, HR/infrastructure risk, all while maximizing company valuation? What are successful strategies that stimulate long-term flexibility in a company’s growth that can lead to measurable results and attract investment or M&A opportunities?

  • Moderator Christian Haller - President, RavenOye Group
  • Speaker Maria Berkman - Director, Broadview Ventures
  • Speaker Nancy Briefs - Co-Founder and Former President and CEO, InfoBionic
  • Speaker Tanner Howe - President, AgNovos Healthcare
  • Speaker Kevin Schimelfenig - Managing Partner; President and CEO , McGeever LLC ; SalesForce4Hire, LLC

5 pm 6 pm (60 mins)

Main agenda

Networking Reception

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Foyer