EBD Group is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa

7 am 8 am (60 mins)

Main agenda

Registration Opens and Continental Breakfast

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Foyer

8:30 am 9:20 am (50 mins)

Main agenda

Fireside chat with Bryan Roberts

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin III

Gain insights from one of the industry’s most successful investors, featured on the Forbes Midas list eight times running (2008–2016).

  • Interviewer Steve Dickman - CEO, CBT Advisors
  • Interviewee Bryan Roberts, PhD - Partner, Venrock

9:20 am 9:30 am (10 mins)

Main agenda

Networking Break

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Foyer

Network with fellow Digital Medicine Showcase and Medtech Showcase attendees in the Cyril Magnin Foyer. Discover the latest in innovative tools and products in the exhibits area.

9:30 am 12 pm (150 mins)

Main agenda

Company Presentations

Parc 55 San Francisco, Level 4, Davidson

View the company presentation schedule here.

12 pm 12:55 pm (55 mins)

Main agenda

Get to market faster: Transitioning biotech, pharmaceutical, and medical device research into commercial products

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin I

Over-the-Counter and Behind-the-Counter drugs present significant opportunities for biotech and pharmaceutical entrepreneurs seeking to bring their technologies to market. Drug and medical device technologies can also be transitioned to other opportunities in consumer product development, including skin, beauty, oral health and many other large consumer categories. Understanding the pathways to leverage biotech, pharmaceutical and medical device platform technologies can help entrepreneurs discover new opportunities for their programs.

  • Interviewer Karen Drexler - CEO , Sandstone Diagnostics, Inc.
  • Interviewee Josh Ghaim, PhD - Chief Technology Officer, Johnson & Johnson Family of Consumer Companies

1 pm 1:55 pm (55 mins)

Main agenda

Enabling drug discovery

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Ballroom III

Entrepreneurs and academic experts discuss how machine learning, AI, data analytics, and precision medicine are disrupting the drug discovery process.

  • Moderator Steve Dickman - CEO, CBT Advisors
  • Speaker Alex Cahana - Senior VP, Global Partnerships and Digital Strategy, TRT International US
  • Speaker Tim Robertson - CEO, Vium
  • Speaker Drew Schiller - CEO and Co-Founder, Validic
  • Speaker Sajith Wickramasekara - CEO, Benchling

2 pm 2:45 pm (45 mins)

Main agenda

Company Presentations

Parc 55 San Francisco, Level 4, Davidson

View the company presentation schedule here. 

2:45 pm 3 pm (15 mins)

Main agenda

Networking Break

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Foyer

Network with fellow Digital Medicine Showcase and Medtech Showcase attendees in the Cyril Magnin Foyer. Discover the latest in innovative tools and products in the exhibits area.

3 pm 4:15 pm (75 mins)

Main agenda

Partnership and alliance models with tech, pharma, and medical devices

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Ballroom

A holistic approach is critical to creating viable solutions for an efficient and effective healthcare system. With representatives across several key sectors, this panel will examine the impact of non-traditional players entering the healthcare space.

  • Moderator Asher Rubin - Global Head, Life Sciences and Healthcare Industry Group, Hogan Lovells
  • Speaker Len Greer - President, Johnson & Johnson Health and Wellness Solutions
  • Speaker Jared Josleyn - Partnerships and Business Development Lead, Verily Life Sciences
  • Speaker James Mault, MD, FACS - Chief Medical Officer and VP, Qualcomm Life
  • Speaker George Savage - Co-Founder and Chief Medical Officer, Proteus Digital Health, Inc

4:30 pm 5:30 pm (60 mins)

Main agenda

Biotech 2017: Pulse, prognosis and the press

Hilton San Francisco Union Square

As the intensity of the week winds down, join our exclusive panel of all-star reporters for their unique take on the news, trends and issues that will reverberate in 2017 and beyond.  Get a fresh take on the top newsmakers and analysis of the week's biggest stories heard in Union Square.

All Digital Medicine Showcase and Medtech Showcase attendees are invited to attend this Biotech Showcase panel at the Hilton San Francisco Union Square.



  • Moderator Barbara Ryan - Founder, Barbara Ryan Advisors
  • Speaker Caroline Chen - Health Reporter, Bloomberg News
  • Speaker Adam Feuerstein - Senior Columnist, TheStreet
  • Speaker Lisa Jarvis - Senior Correspondent, Chemical & Engineering News
  • Speaker Luke Timmerman - Founder and Editor, Timmerman Report

5:15 pm 6:15 pm (60 mins)

Main agenda

Biotech Showcase Closing Reception

Hilton San Francisco Union Square

All Digital Medicine Showcase and Medtech Showcase attendees are invited to join the Biotech Showcase closing reception at the Hilton San Francisco Union Square.