EBD Group is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa

7 am 8 am (60 mins)

Main agenda

Registration Opens and Continental Breakfast

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Foyer

8 am 8:55 am (55 mins)

Main agenda

State of the Digital Medicine Industry

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin III

Tools that will usher in a new age of healthcare are changing the game by creating more effective R&D processes, strengthening the patient-physician relationship, and simultaneously enabling individuals to become the CEO of their own health. This panel will examine how these industry leaders are defining the meaning of digital medicine, the therapeutic applications, industry trends and forecasts for 2017.

  • Moderator Nicole Fisher, Founder and CEO, HHR Strategies
  • Speaker Adam Brickman, Director, Strategic Communications and Public Policy, Omada Health
  • Speaker Glen de Vries, President and Co-Founder, Medidata
  • Speaker Naomi Fried, Founder and CEO, Health Innovation Strategies
  • Speaker Walter Greenleaf, Chief Science Officer, Pear Therapeutics, Visiting Scholar, Virtual Human Interaction Lab, Stanford University

9 am 9:30 am (30 mins)

Main agenda

Networking Break

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Foyer

Network with fellow Digital Medicine Showcase and Medtech Showcase attendees in the Cyril Magnin Foyer. Discover the latest in innovative tools and products in the exhibits area.

9:30 am 12 pm (150 mins)

Main agenda

Company Presentations

Parc 55 San Francisco, Level 4, Davidson

View the company presentation schedule here

12 pm 1 pm (60 mins)

Main agenda

Networking Lunch

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Foyer

1 pm 2 pm (60 mins)

Main agenda

Investing in Innovation

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin III

Digital health funding shattered records in 2016 with billions of dollars of deals, nearly half of which were international. With this market expanding, what are investors looking for, how will they engage with the new players in this space, and what are the biggest areas of opportunity for 2017?

  • Moderator Joanna Schulman, Founder and Managing Partner, Thallo Bioscience Advisors, LLC
  • Speaker Julia Belaya, Director of Corporate Partnerships, Healthcare Innovation, Plug and Play
  • Speaker Eric Elenko, Executive VP, Science and Technology, PureTech
  • Speaker Ulrich Mühlner, Founder and Managing Director, GrowthCube Partners
  • Speaker Aaron Nelson, General Partner, dRx Capital
  • Speaker Catherine Wood, Founder and CEO, ARK Investment Management, LLC

2 pm 2:15 pm (15 mins)

Main agenda

Networking Break

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Foyer

Network with fellow Digital Medicine Showcase and Medtech Showcase attendees in the Cyril Magnin Foyer. Discover the latest in innovative tools and products in the exhibits area.

2:15 pm 4 pm (105 mins)

Main agenda

Company Presentations

Parc 55 San Francisco, Level 4, Davidson

View the company presentation schedule here

4 pm 4:55 pm (55 mins)

Main agenda

Digital Medicine: Where are we now?

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin III

Wearables, apps, and products that provide meaningful, accurate data are providing insights and tangible benefits for patients. The tools of today are being applied to focus on outcomes-based approaches, clinical and behavioral outcomes, improve disease management, and monitor adherence, which in turn are lowering healthcare costs. This panel will highlight how technology is being married with data and insights to help you understand winning solutions to impact the future of healthcare.

  • Moderator Lita Sands, Managing Director, Digital Transformation, inVentiv Health
  • Speaker Deborah Kilpatrick, CEO, Evidation Health
  • Speaker Corey McCann, CEO, Pear Therapeutics
  • Speaker Aaron Nelson, General Partner, dRx Capital
  • Speaker Kal Patel, Senior VP, Digital Health, Flex

5 pm 6 pm (60 mins)

Main agenda

Evening Networking Reception

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Foyer

Connect with leaders in digital medicine, medtech, and pharma.