EBD Group is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
7:00am - 6:00pm 660 mins
Info
Registration and Partnering Desk Open – Parc 55

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Foyer

Please note: The registration and partnering desks will be open all day

7:00am - 5:00pm 600 mins
Info
Experience Zone Exhibits, Coffee, and Casual Seating // Open All Day - Parc 55

Parc 55 San Francisco, Level 3, Market Street

8:00am - 9:00am 60 mins
Info
The evolving regulatory framework - Parc 55
  • Moderator Yarmela Pavlovic - Partner, Hogan Lovells
  • Panelist Marisa Cruz - Medical Officer, U.S. Food and Drug Administration
  • Panelist Anand Iyer - Chief Strategy Officer, WellDoc
  • Panelist Lesley Maloney - Head, US Regulatory Policy, Roche Diagnostics
  • Panelist Sam Surette - Regulatory Affairs and Quality Assurance Manager, Bay Labs

Parc 55 San Francisco, Level 3, Embarcadero 

As a medical device or digital therapeutic company is evaluating commercialization strategies, the impact of the regulatory environment is a key element of consideration. This panel will look at the FDA's Digital Health Innovation Action Plan, including the Digital Health Software Precertification (Pre-Cert) Program, and case studies of companies pursuing 510(K)approval. What are the pros and cons of going to market without formal FDA approval? And, ultimately, how can companies best navigate the complex regulatory system to maximize their odds for commercial success? 


8:00am - 6:00pm 600 mins
Info
One-to-one meetings – Hilton Union Square

Please note: One-to-one meetings will take place all day depending on your partnering schedule.

9:00am - 12:00pm 180 mins
Info
Company presentations – Parc 55

Parc 55 San Francisco, Level 3, Powell I & II

12:00pm - 1:00pm 60 mins
Info
Lunch Panel - The convergence of pharma, tech, medtech and digital medicine: Where are we now? - Parc 55
  • Moderator Daniel Pavin - Partner, Covington & Burling LLP
  • Panelist Stephanie Bova - Head, New Venture Development and Investment, HATCH@Takeda, Takeda Pharmaceuticals Digital Ventures
  • Panelist Kara Dennis - Senior VP and GM of Life Sciences, Clarify Health
  • Panelist Andrew Harrison - Head of Business and Corporate Development, Ventures Lead, Verily Life Sciences
  • Panelist Chris Hogg - Chief Commercial Officer, Propeller Health
  • Panelist David Woods - CEO, PENTAX Medical Americas

Parc 55 San Francisco, Level 3, Embarcadero

Once thought of as divergent technologies but now converging into a complex field of digital therapeutics, how have the partnering strategies of big pharma, tech, and medtech evolved? What new entrants have we seen and who should we expect to see involved in the future?

1:00pm - 2:00pm 60 mins
Info
Company presentations – Parc 55

Parc 55 San Francisco, Level 3, Powell I & II

2:00pm - 5:00pm 180 mins
Info
Partner Pitches: Pharma, Tech, and Large Medtech Company Presentations - Parc 55
  • Presenter Dirk Schapeler - Head, US Digital Innovation and Head, LifeScience iHUB, Bayer Pharmaceuticals
  • Presenter James Kaiser - Strategist, Corporate Venture Group, HOYA Corporation
  • Presenter Martin Husebø - Associate Director, Business Development, Novo Nordisk A/S
  • Presenter Ann Taylor - VP, MedImmune
  • Presenter Rick Valencia - President, Qualcomm Life

Parc 55 San Francisco, Level 3, Embarcadero

5:00pm - 6:00pm 60 mins
Info
Experience Zone Reception - Parc 55

Parc 55 San Francisco, Level 3, Market Street 

Showing of Streams