EBD Group is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Asher Rubin

Strange bedfellows: The new partnerships driving next gen digital medicine – Parc 55

Hogan Lovells

8:00am - 2:00pm 360 mins
One-to-one meetings – Hilton
more

Hilton, Grand Ballroom

Please note: One-to-one meetings will take place all day depending on your partnering schedule.

1:00pm - 6:00pm 300 mins
Registration and Partnering Desk Open – Parc 55
more

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Foyer

Please note: The registration and partnering desks will be open from 2:00-6:00 pm.

2:00pm - 6:00pm 240 mins
One-to-one meetings – Parc 55
more

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Foyer

Please note: One-to-one meetings will take place all day depending on your partnering schedule.

2:00pm - 3:00pm 60 mins
Strange bedfellows: The new partnerships driving next gen digital medicine – Parc 55
  • Moderator Asher Rubin - Global Head, Life Sciences and Healthcare Industry Group, Hogan Lovells
  • Panelist Emily Drabant Conley - VP, Business Development, 23andMe
  • Panelist Rob Guigley - VP of Sales, Health Plans and Reimbursement, Omada Health
  • Panelist Gregory Simon - President, Biden Cancer Initiative
  • Panelist David Woods - Global Chief Marketing Officer, PENTAX Medical
more

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Ballroom III

The flexibility and scalability of digital health open up a wide playing field for different stakeholders to partner for product development, data aggregation, distribution etc. Startups are partnering with payers, IT hardware companies with pharma, med device companies with entertainment providers. Who are the players in this diverse landscape and what types of partnerships are likely to develop? What drives these new types of partnerships? How do companies from vastly different sectors find a common language and path forward together?

3:15pm - 4:30pm 75 mins
Company presentations – Parc 55
more

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin II and III

4:30pm - 5:30pm 60 mins
Networking Reception – Parc 55
more

Parc 55 San Francisco, Level 4, Cyril Magnin Foyer