EBD Group is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Greg B. Scott

Cross-border investment and partnering opportunities

ChinaBio® Group

Brian Yang

Funding innovation: What investors are looking for

Business Intelligence, Informa

Jan 07
Show Filter
10:00am - 11:00am 60 mins
Registration Opens – Parc 55

Cyril Magnin Foyer

12:00pm - 1:00pm 60 mins
Networking Lunch

Cyril Magnin Foyer

1:00pm - 1:15pm 15 mins
Welcome Remarks

Cyril Magnin III

  • Speaker Sara J. Demy - Founder and CEO, Demy-Colton
  • Speaker Susanna Ling - Director, Business and Program Development, EBD Group
  • Speaker Victor Shi - Chairman, BayHelix; President, Asia Pacific QIAGEN
1:15pm - 1:30pm 15 mins
Keynote: The state of China life science
  • Speaker Greg B. Scott - Founder and Chairman, ChinaBio® Group
1:30pm - 2:30pm 60 mins
Cross-border investment and partnering opportunities

Cyril Magnin III

  • Moderator Greg B. Scott - Founder and Chairman, ChinaBio® Group
  • Panelist Kewen Jin - Managing Partner, Serica Capital
  • Panelist Ji Li - Executive VP and Global Head of Business Development, BeiGene
  • Panelist Jin Li - CEO and Founder, HitGen
  • Panelist Jonathan J. Wang - Senior Managing Director, OrbiMed Asia
  • Panelist Debra Yu - Managing Director, Head of Cross-Border Healthcare Investment Banking, China Renaissance
1:30pm - 5:30pm 240 mins
Company presentations – Parc 55

Cyril Magnin I

Presenting Company Schedule 

1:30 – Immunicum AB
1:45 – Kazia Therapeutics Limited
2:00 – GeoVax
2:15 – Cypralis
2:30 – AlphaMab
2:45 – Aegle Therapeutics Corporation
3:00 – Bio-Thera Solutions
3:15 – DrugCendR Inc.
3:30 – Femeda
3:45 – MabWorks Biotech, Inc.
4:00 – Navigen
4:15 – WinSanTor
4:30 – EpiAxis
4:45 – RemeGen
5:00 – Targovax
5:15 – Rebiotix Inc.

2:30pm - 2:45pm 15 mins
Networking Break

Cyril Magnin Foyer

2:45pm - 3:45pm 60 mins
How to work with your strategic partners in China: Best practices for dealmaking in China

Cyril Magnin III

  • Moderator Weishi Li - Partner, Covington & Burling
  • Panelist Yaolin Wang - Founder and CEO, InventisBio
  • Panelist Dajun Yang - Chairman and CEO, Ascentage Pharma
  • Panelist Tong Zhang - Managing Director, C-Bridge Capital
  • Panelist Xiaoming Zou - Founder and CEO, EOC Pharma
3:45pm - 4:30pm 45 mins
The regulatory environment in China: New land of opportunity

Cyril Magnin III

  • Moderator John C. Balzano - Partner, Covington & Burling
  • Panelist Monica He - Director, International Affairs, Biotechnology Innovation Organization (BIO)
  • Panelist Darren Ji - CEO; Venture Partner, Lilly Asia Ventures; Elpiscience Pharmaceuticals, Inc
  • Panelist Dan Zhang - CEO, Fountain Medical Development Ltd.
  • Panelist James Zhang - Partner; Chief Strategy Officer, Centrillion Technology, GRC Fund; Centrillion Technology
4:30pm - 5:15pm 45 mins
Funding innovation: What investors are looking for

Cyril Magnin III

  • Moderator Brian Yang - Senior Editor, APAC, Business Intelligence, Informa
  • Panelist Michael Chan - Senior VP, Hong Kong Stock Exchange
  • Panelist Ben Ni - Operating Partner, I-Bridge Capital
  • Panelist Jonathan Wang - VP, Head of Business Development, Zai Lab
  • Panelist Stella Xu - Managing Director, Quan Capital
5:15pm - 5:30pm 15 mins
Closing Remarks

Cyril Magnin III