EBD Group is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
06:30 - 07:15 45 mins
Info
Extra Activity
Rise and Run

More information coming soon.

07:45 - 18:00 615 mins
Main Agenda
Registration and Exhibition Open
07:45 - 09:00 75 mins
Networking
Continental Breakfast
08:00 - 18:30 630 mins
Info
Partnering
One-to-one meetings

10:00 –18:30  Please note: One-to-one meetings will take place all day depending on your partnering sch

09:00 - 12:00 180 mins
Cell and Gene
TBA
09:00 - 10:00 60 mins
Panels
TBA
09:00 - 11:45 165 mins
Company Presentations
TBA
10:05 - 10:25 20 mins
Info
Extra Activity
BREAK AND BREATHE

Enhance your conference experience by using simple breathing techniques, movement and light stretches in order to charge your body and mind for better decision making and more energy throughout the day.

Open to all. No prerequisites required. Standing and seated positions only.

11:00 - 12:00 60 mins
Plenary
A day in the life of experienced dealmakers
  • Co-moderator Evonne Sepsis - Founder and Managing Director, ESC Advisors
  • Co-moderator Anton Gueth - Managing Director, EVOLUTION Life Science Partners
11:05 - 11:25 20 mins
Info
Extra Activity
BREAK AND BREATHE

Enhance your conference experience by using simple breathing techniques, movement and light stretches in order to charge your body and mind for better decision making and more energy throughout the day.

Open to all. No prerequisites required. Standing and seated positions only.

12:00 - 14:00 120 mins
Networking
Luncheon
13:00 - 14:00 60 mins
Panels
TBA
15:00 - 18:00 180 mins
Startup Slam
TBA
16:05 - 16:25 20 mins
Info
Extra Activity
BREAK AND BREATHE

Enhance your conference experience by using simple breathing techniques, movement and light stretches in order to charge your body and mind for better decision making and more energy throughout the day.

Open to all. No prerequisites required. Standing and seated positions only.

17:05 - 17:25 20 mins
Info
Extra Activity
BREAK AND BREATHE

Enhance your conference experience by using simple breathing techniques, movement and light stretches in order to charge your body and mind for better decision making and more energy throughout the day.

Open to all. No prerequisites required. Standing and seated positions only.

17:45 - 18:45 60 mins
Networking
Exhibit Hall Hospitality Receptions
18:45 - 23:00 255 mins
Info
Networking
Evening Networking Reception with Buffet-style Dinner

Venue address:

Lokomotivvaerkstedet| Otto Busses Vej 5A | Building OBV037 | 2450 København SV

This 120-year-old Central Train Workshop with floor-to-ceiling windows and a roof structure made of wood and glass creates an atmosphere filled with natural light and impressive architecture. The rustic 9,000 m2 hall has access to a magnificent garden with pavilions and an antique ticket booth. The central workshop carried out extensive inspections of the many steam locomotives serving Copenhagen, sometimes taking eight months to inspect all the components.

Tuesday, November 6, 2018, 19:00–23:00

Sponsored by: Bayer

View website

Showing of Streams