EBD Group is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
07:45 - 18:00 615 mins
Main Agenda
Registration and Exhibition Open
07:45 - 09:00 75 mins
Networking
Continental Breakfast
09:00 - 10:30 90 mins
Workshop
Morning Workshops
10:00 - 18:00 480 mins
Info
Partnering
One-to-one meetings


10:00 –18:30  Please note: One-to-one meetings will take place all day depending on your partnering schedule.

10:45 - 11:15 30 mins
Plenary
Welcome and Opening Remarks
  • Panelist Anna Chrisman - Managing Director EBD Group and KNect365 Life Sciences, EBD Group and KNect365 Life Sciences
  • Panelist David Thomas - Senior Director, Industry Research and Analysis, Biotechnology Innovation Organization (BIO)
11:15 - 12:30 75 mins
Plenary
Opening Plenary Discussion: Europe is great!
  • Co-moderator Mette Agger - Managing Partner, Lundbeckfonden Ventures
  • Co-moderator Thomas Dyrberg - Managing Partner, Novo Ventures
  • Panelist Cat Oyler - Global Head, Strategy and Operations, Johnson & Johnson Global External Innovation
  • Panelist Marcus Schindler - Senior VP, Head of External Innovation and Strategy, Novo Nordisk R&D
12:00 - 14:00 120 mins
Networking
Luncheon
13:15 - 18:00 285 mins
Pharma Presentations
Pharma Company Presentations
13:30 - 14:30 60 mins
Business Development
Partnering opportunities in China
13:30 - 14:30 60 mins
Spotlight
Microbiome and the implication on other therapeutic areas
14:45 - 15:45 60 mins
Business Development
TBA
14:45 - 15:45 60 mins
Spotlight
How are geopolitics affecting biopharma’s future prospects?
16:00 - 17:00 60 mins
Business Development
How pharma and VC collaborations are changing the industry
16:00 - 17:00 60 mins
Spotlight
Digital health: The convergence of biopharma and technology
16:05 - 16:25 20 mins
Info
Extra Activity
BREAK AND BREATHE

Enhance your conference experience by using simple breathing techniques, movement and light stretches in order to charge your body and mind for better decision making and more energy throughout the day.

Open to all. No prerequisites required. Standing and seated positions only.

17:05 - 17:25 20 mins
Info
Extra Activity
BREAK AND BREATHE

Enhance your conference experience by using simple breathing techniques, movement and light stretches in order to charge your body and mind for better decision making and more energy throughout the day.

Open to all. No prerequisites required. Standing and seated positions only.

17:15 - 18:15 60 mins
Business Development
Business development strategies in I-O: Compete – Combine – Collaborate
17:15 - 18:15 60 mins
Spotlight
Digital therapeutics: New “smart” treatments have the potential to alter the landscape of our industry
18:00 - 18:45 45 mins
Info
Networking
Champagne reception at EBD Group booth

Exhibit Hall

19:00 - 22:00 180 mins
Info
Networking
Evening Networking Reception

Venue address:

The Royal Danish Opera House | Ekvipagemestervej 10 | 1438 København K

The landmark architecture of The Opera House offers the perfect setting, with its transparent grand foyer, panoramic views, sculpted maple wood interiors and artist Olafur Eliasson's magnificent light sculptures. It is a donation from the A.P. Møller and Chastine McKinney Møller Foundation to the Danish people. The Opera House is clad with southern German Jura Gelb limestone, and the foyer features Sicilian Perlatino marble. The wall of the auditorium facing the foyer is clad with maple wood, and the ceiling in the main auditorium is adorned with 105,000 sheets of 24 carat gold leaf, equivalent to 1.5 kilos of gold.

Monday, November 5, 2018, 19:00–22:00

Co-sponsored by: Novo Nordisk

View website

Showing of Streams