EBD Group is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Opening Plenary

07:45 18:00 (615 mins)

Main agenda

Registration

07:45 10:30 (165 mins)

Main agenda

Continental Breakfast

07:45 18:00 (615 mins)

Main agenda

Exhibition open

09:00 10:30 (90 mins)

Main agenda

Workshop 1

09:00 10:30 (90 mins)

Main agenda

Workshop 2

09:00 10:30 (90 mins)

Main agenda

Workshop 3

10:00 18:30 (510 mins)

Main agenda

One-to-one Meetings

10:45 11:15 (30 mins)

Main agenda

Welcome

11:15 12:30 (75 mins)

Main agenda

Opening Plenary

12:00 14:00 (120 mins)

Main agenda

Luncheon

Level 0 – Exhibit Hall

Level 2 – Banquet Hall

13:30 14:30 (60 mins)

Main agenda

Session 1

14:45 15:45 (60 mins)

Main agenda

Session 2

16:00 17:00 (60 mins)

Main agenda

Session 3

17:15 18:15 (60 mins)

Main agenda

Session 4

13:30 14:30 (60 mins)

Main agenda

Session 1

14:45 15:45 (60 mins)

Main agenda

Session 2

16:00 17:00 (60 mins)

Main agenda

Session 3

17:15 18:15 (60 mins)

Main agenda

Session 4

13:30 17:30 (240 mins)

Main agenda

Pharma Company Presentations

Hear the latest partnering opportunities from global pharma companies. More info will follow soon.


16:05 16:25 (20 mins)

Main agenda

Break and Breathe

Location: tba

Enhance your conference experience by using simple breathing techniques, movement and light stretches in order to charge your body and mind for better decision making and more energy throughout the day. The breath is a source of life. By practicing special breathing techniques, we can fight diseases, stimulate the endocrine and autonomic nervous systems and purify the blood. These breathing techniques are designed to make the body fit and to handle stress in everyday life. Open to all. No prerequisites required. Standing and seated (chair) positions only.

16:35 16:55 (20 mins)

Main agenda

Break and Breathe

Location:  tba

Enhance your conference experience by using simple breathing techniques, movement and light stretches in order to charge your body and mind for better decision making and more energy throughout the day. The breath is a source of life. By practicing special breathing techniques, we can fight diseases, stimulate the endocrine and autonomic nervous systems and purify the blood. These breathing techniques are designed to make the body fit and to handle stress in everyday life. Open to all. No prerequisites required. Standing and seated (chair) positions only.

17:45 18:45 (60 mins)

Main agenda

Champagne reception

19:00 21:30 (150 mins)

Main agenda

Evening Networking Reception with Buffet-style dinner